Basisworkshop Ondersteunde Communicatie (OC)

 

Op 22 april 2020 heeft mijn collega Willemien Bierman voor het eerst online de Basisworkshop Ondersteunde Communicatie (OC) voor ouders en professionals gegeven. Op 11 juni is deze workshop vanwege groot succes nog een keer gegeven door Sandra Koster. Door het enthousiasme van de deelnemers is besloten de workshop nogmaals aan te bieden. Dit keer door Janine Versteeg en ook nog live, dus offline!

Vragen waarop in deze cursus een antwoord gegeven wordt: wat is Ondersteunde Communicatie, wat is een communicatiesysteem, welke communicatiesystemen zijn er allemaal, wat zijn de mogelijkheden en de onmogelijkheden ervan, hoe kun je een communicatiesysteem inzetten?

Datum: woensdag 14 oktober van 19.00 tot 21.30 met uitloopmogelijkheid tot 22.00

Locatie: Sandenburgerlaan 6, 3941 ME Doorn

De workshop vindt plaats op de “Hooizolder” waarbij voldoende ruimte is om op de gepaste afstand van 1,5 meter van elkaar te zitten.

De kosten bedragen 89,00 € (excl. BTW) per persoon. Dit is inclusief een kleine maaltijd en drankjes. Wanneer i.v.m. herziene corona-maatregelen toch overgegaan moet worden op een online workshop word je uiteraard tijdig geïnformeerd en zal de prijs worden aangepast. Je kunt je opgeven middels het contactformulier. 

Samen met de catering van Elly Miltenburg van "Ontbijt uit bed" wordt er een feestje van gemaakt. Dus zorg ervoor dat je zin hebt om iets te eten. Een kleine maaltijd en iets lekkers wordt op ludieke wijze in het programma opgenomen! Wij hebben er zin in om je op deze “oude, nieuwe” manier weer te mogen verwelkomen!

Zie ook: ocspecialisten.nl